Kattoremontit Savonlinna

Julkisivun lisäksi katto on rakennuksen näkyvin osa, mutta myös tärkein suoja – katon on tarkoitus suojata rakennusta niin sateelta ja lumelta kuin muiltakin luonnonvoimilta. Mikään katto ei ole ikuinen, vaan yleensä niiden elinikä on noin 20-40 vuotta kattomateriaalista riippuen, jonka jälkeen onkin kattoremontin aika.

Meiltä saat kattoremontit vuosien kokemuksella ja avaimet käteen -palveluna! Asiakkaalle vaivattomin kattoremontti on ehdottomasti ammattilaisen tekemä, jolloin sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, vaan hoidamme kaikki kattoremonttiin liittyvät työt puolestasi!

Kauttamme hoidat seuraavat kattoremontin osa-alueet:
-Peltikatot
-Huopakatot
-Erilaiset katon pellitystyöt kuten savupiiput ja piipunhatut – lue lisää täältä!

Erilaisia kattomateriaaleja on monia: esimerkiksi tiilikatot, huopakatot ja peltikatot ovat kaikki edelleen suosittuja ja kaikissa on omat hyvät puolensa. Nykyään kuitenkin peltikatto on Suomessa suosituin valinta ja se onkin oikein asennettuna helppohoitoinen, pitkäikäinen ja myös tyylikäs materiaali. Tiilikatto on hiljainen, mutta vaatii talolta vahvoja kattorakenteita, jonka takia esimerkiksi vanhoihin taloihin saatetaan vaihtaa pelti- tai huopakatto. Huopakatto puolestaan on hiljainen, kevyt ja helppo hoitaa. Anna ammattilaisen kartoittaa kattosi tilanne ja valita kodillesi sopiva kattomateriaali kattoremontin yhteydessä!

Peltikattoremontti

Kuten mikä tahansa kattoremontti, alkaa myös peltikattoremontti tarvekartoituksesta. Peltikattoremontti voi sisältää peltikaton maalauksen, kattoturvatuotteiden uusimisen, uuden katon asentamisen vanhan katon päälle tai katon vaihtamisen kokonaan. Katon kunto määrää remontin laajuuden – esimerkiksi ehjä, mutta ulkonäöltään epäsiistiksi päässyt vanha peltikatto voidaan maalata muun huollon yhteydessä. Kutsu meidät kartoituskäynnille, niin tarkastamme peltikattosi kunnon!

Huopakattoremontti

Huopakatto eli bitumikatto on hiljainen ja mutta luja kattomateriaali, joka on myös helppohoitoinen. Muiden kattojen tapaan kuitenkin myös huopakatto vaatii ajoittain isompaa huoltoa, joten jos huopakatto vuotaa, kupruilee tai katolla kasvaa esimerkiksi sammalta, on oikea aika kartoittaa huopakattoremontin tarve. Vanhan huopakaton elinikää voi pidentää oikea-aikaisella remontilla, mutta koko katon uusiminen voi olla aiheellista jos paikkailtavaa on runsaasti tai vesikatteen vedenpitävyydestä ei enää voida olla varmoja. Kutsu meidät kartoituskäynnille, niin tarkastamme huopakattosi kunnon!

Pellitystyöt katolla

Hoidamme myös katolle tarvittavat pellitystyöt, eli meiltä saat kokonaisvaltaisen kattoremontin, joka tehdään alusta loppuun ammattitaidolla! Lue lisää tekemistämme pellitystöistä täältä!

Kun kaipaat ammattilaisen toteuttamaa kattoremonttia, ota yhteyttä meihin ja pyydä meidät kartoituskäynnille!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968