Metallityöt Savonlinna

Metallityöt

Meiltä saat metallityöt avaimet käteen -periaatteella! Hoidamme suunnittelun, valmistuksen sekä valmiiden tuotteiden asennuksen suoraan kohteessa. Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin erilaisia metallituotteita, kuten esimerkiksi kaiteet ja rakennusalan teräsrakenteet, mutta myös korjaushitsaaminen työkohteessa ja muut erilaiset metallityöt kuuluvat palveluvalikoimaamme!

Meillä JS Saneerauksella ja Peltipalvelulla on vuosien kokemus monipuolisista metallitöistä ja olemme toteuttaneet lukuisia kohteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kun kaipaat laadukasta metallityötä, ota rohkeasti yhteys meihin – suunnitellaan ja tehdään yhdessä juuri teille sopivat metalliratkaisut!

Meiltä saat muun muassa seuraavat metallityöt:

– Kaiteet, teräsrakenteet jne.
– Korjaushitsaaminen työkohteessa ja muut hitsaustyöt
– Muut metallityöt tarpeen mukaan


Metallituotteet

Teemme erilaisia metallituotteita asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuvat esimerkiksi kaiteet, portaat tai erilaiset teräsrakenteet rakennusalan kohteisiin. Toteutamme kaikki metallituotteet ja -työt ensiluokkaisen laadukkaasti sekä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti!

Korjaushitsaus suoraan kohteessa

Kun kaipaat uudistamista tai vanha alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, on hyvä kutsua ammattilainen apuun. Toteutamme monipuoliset hitsaustyöt kokemuksella ja meiltä onnistuu muun muassa korjaushitsaaminen suoraan kohteessa. Korjaushitsaus on tärkeä menetelmä ja osa korjaus- ja kunnossapitotoimintaa, sillä hitsaamalla saadaan luotettavasti ja nopeasti korjattua erilaiset kohteet vaihtelevissakin olosuhteissa.

Muut metallityöt

Meillä on runsaasti kokemusta erilaisista metallitöistä ja metallituotteiden sekä hitsaustöiden lisäksi meiltä hoituvat myös monet muut metallityöt. Kun kaipaat metallitöiden ammattilaista, ota yhteyttä meihin! Tutustu pellitystöihin täältä

Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968