Ulkoremontit ammattitaidolla Savonlinnasta

Jokainen rakennus kaipaa huolenpitoa myös ulkopuolelta. Suomessa sääolosuhteet ovat haastavat, mutta hoitamalla erilaiset ulkoremontit ajallaan ammattilaisen toimesta voit pitää rakennuksesi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen ja saada ne kestämään kuluttavien olosuhteiden tuomat paineet.

Me JS Saneeraus ja Peltipalvelulla hoidamme erikokoiset ulkoremontit aina laadusta tinkimättä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin! Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi eri kokoisten kohteiden julkisivupaneloinnit, -maalaukset ja ikkuna- sekä oviremontit. Tutustu laajaan ulkoremonttien valikoimaan ja ota rohkeasti yhteyttä meihin, kun talosi kaipaa huolenpitoa myös ulkopuolelta!

Meiltä hoituvat muun muassa seuraavat ulkoremontit:

– Julkisivupaneloinnit
– Julkisivumaalaukset
– Ikkunaremontit
– Oviremontit
– Kattoremontit – lue lisää täältä
– Terassien, aitojen jne. korjaus- ja rakennustyöt

Palveluidemme joukosta voit valita niin pienempiä yksittäisiä töitä, mutta tarvittaessa hoidamme koko pihapiirisi uudistamisen aina julkisivumaalauksesta ja kattoremontista roskakatosten rakentamiseen saakka. Kysy rohkeasti tarjousta meiltä – palvelemme joustavasti ja aina asiakkaan toiveet kuunnellen.

Julkisivupaneloinnit

Julkisivupanelointi on tyypillinen ja hyvä tapa tehdä ulkoverhous. Puu on loistava valinta Suomen ilmastoon, sillä se kestää säävaihtelut ja myös näyttää hyvältä. Panelointi voidaan tehdä sekä uusiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin, mutta vanhoihin taloihin julkisivupanelointi on syytä uusia tai korjata kun ulkokuori alkaa näyttää parhaimmat päivänsä nähneeltä. Julkisivun kunnossa pitäminen on äärimmäisen tärkeää, sillä huonokuntoisena se ei enää suojele kunnolla kosteudelta ja muilta haittatekijöiltä. Älä siis aikaile julkisivuremontin kanssa liian pitkään, vaan ota yhteyttä meihin!

Julkisivumaalaukset

Julkisivumaalaus tarkoittaa yksinkertaisesti rakennuksen ulko-osan maalaamista. Koska julkisivu on luonnollisesti rakennuksen näkyvimpiä osia, on sen ulkonäöstä hyvä pitää huolta, mutta lisäksi se joutuu kovimmalle koetukselle ajan saatossa. Julkisivumaalaus on hyvä tapa sekä kohentaa rakennuksen ulkonäköä, että parantaa julkisivun kestävyyttä. Julkisivumaalaukset kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi, jotta pohjatyöt ja pinnan käsittely tulee tehtyä huolella ja oikein. Kysy meiltä urakkahintaa julkisivumaalaukselle!

Ikkuna- ja oviremontit

Ikkunaremontti on yksi kodin isoimmista remonteista, mutta oikein suunniteltuna ja ammattilaisen toimesta tehtynä asiakkaalle todella vaivaton. Erilaiset sääolosuhteet, kuten esimerkiksi sade ja auringonpaiste kuluttavat ikkunoita ja ovia aikojen saatossa. Ikkunaremontti onkin ajankohtainen erityisesti kun havaitset näkyviä vaurioita, tunnet sisäpuolella vetoa tai kylmyyttä, ikkunat huurtuvat tai niiden avaaminen on hankalaa. Ikkuna- ja oviremontilla parannat muun muassa kotisi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta, mutta saat myös arvonnousua kodillesi!

Muut ulkoremontit

Alkaako terassi olla kulunut tai karkaako koira piha-aidan raoista jatkuvasta? Ei hätää, toteutamme lähes myös pienempiä ulkoremontteja sekä uudisrakentamista pihapiirissä. Olipa kyse piha-aidan korjaamisesta, terassin laajentamisesta tai vaikkapa roskakatoksen uusimisesta, hoidamme nämäkin työt ammattitaidolla!Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968