Kattojen peltityöt, savupiiput, piipunhatut, julkisivupellitykset, ovi- ja ikkunapellit, yms Toteutamme peltitöitä eri peltimateriaaleista mittatilaustyönä.

Peltityöt Savonlinna

Savonlinnalainen JS Saaneraus ja Peltipalvelu Oy on peltitöiden ammattilainen! Hoidamme kaikki pellitystyöt laadukkaasti ja joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Samasta paikasta saat niin kattojen pellitystyöt, savupiiput, piipunhatut, julkisivupellitykset sekä ovi- ja ikkunapellit. Toteutamme myös lukuisia muita peltitöitä mittatilauksena eri peltimateriaaleista, joten olipa tarpeesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!

Pelti on pitkäikäinen ja monipuolinen materiaali, jota käytetään pinnoitettuna lukuisiin erilaisiin kohteisiin esimerkiksi rakennusten katoilla ja julkisivuilla. Meiltä saat kaikki pellitystyöt avaimet käteen -palveluna, eli hoidamme koko prosessin toiveidesi mukaan puolestasi. Näin sinulta säästyy aikaa sekä vaivaa, ja pääset nauttimaan työn tuloksista ilman ylimääräistä stressiä.

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset:
– Kaikki katon peltitystyöt
– Julkisivupellitykset
– Ovi- ja ikkunapellitykset
– Muita pellitystöitä – toteutamme mittatilauksena erilaisia kokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan!

Kattojen pellitystyöt

Katto on yksi tyypillisimmistä peltisepän kohteista ja katolla työnalla voivat olla esimerkiksi läpiviennit, reunapellitykset, savupiiput ja piipunhatut tai kattoturvatuotteiden asennus. Katon pellitystyöt vaativat tekijältään ammattitaitoa ja erityistä tarkkaavaisuutta, jotta katon tärkein ominaisuus eli vesitiiveys säilyy. Pellit, piiput ja räystäät on siis asennettava oikein ja oikeille paikoilleen, jotta yllätyksiltä vältytään tulevaisuudessa. Ota yhteyttä meihin, kun kaipaat asiansa osaavaa kattopeltiseppää!

Julkisivupellitykset

Pelti on loistava materiaali myös julkisivuissa käytettäväksi – se on kestävä myös vaihtelevissa olosuhteissa, helppohoitoinen sekä lisäksi tyylikäs ulkonäöltään. Julkisivupellitykset sopivat asuinrakennuksiin, toimisto- ja teollisuusrakennukseen tai esimerkiksi halleihin tai varastoihin. Toteutamme julkisivupellitykset vuosien kokemuksella. Älä epäröi ottaa yhteyttä haastavissakaan kohteissa, sillä meiltä onnistuu myös räätälöidyt mittatilaustyöt.

Ovi- ja ikkunapellitykset


Ovi- ja ikkunapellitykset sekä viimeistelevät rakennuksen ulkonäön, mutta myös suojaavat rakenteita ja eristeitä kosteudelta, jota tulee esimerkiksi sadevedestä. Ovi- ja ikkunapeltien asennuksessa tulee ottaa huomioon muun muassa pellitysten kaltevuus ja sijoitus, jotta ne toimivat oikealla tavalla. Lähes aina ikkunapellit vaihdetaan ikkunaremontin yhteydessä, joten kun ikkunaremontti on ajankohtainen, ota meihin yhteyttä!

Pellitystyöt mittatilauksena


Välillä valmiit vaihtoehdot eivät käy ja silloin tarvitaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka on tehty mittojen mukaan suoraan kohteeseen. Kauttamme saat erilaiset pellitystyöt myös mittatilaustyönä eri peltimateriaaleista! Olipa pellitystarpeesi siis mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä ongelmaasi paras ratkaisu. Tarjoamme myös erilaiset metallityöt, lue lisää täältä

Meiltä onnistuvat lähes kaikki pellitystyöt vuosien kokemuksella – ota siis rohkeasti yhteyttä ja kutsu meidät kartoituskäynnille!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968