Rakentaminen osataan Savonlinnassa

JS Saaneraus ja Peltipalvelu Oy on rakentamisen ammattilainen – teemme aina työmme ensiluokkaisella tarkkuudella asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia uudis- ja korjausrakentamisen kohteita, joten olipa hakusessa uusi pihasauna tai vanhan piha-aidan korjaus, olemme luotettava yhteistyökumppani erilaisiin rakentamisen tarpeisiin!

Meiltä saat muun muassa kaikki nämä rakentamisen palvelut:

– Erilaiset remontit sisälle ja ulos
– Hirsirakennukset, kuten hirsisaunat tai mökit
– Monenlaiset ulkorakennukset, esimerkiksi varastot tai koiratarhat
– Patiot ja terassit
– Roskakatokset

Uudisrakentaminen

Tarjoamme kattavan valikoiman uudisrakentamisen palveluita – kun kaipaat kotiisi sekä pihaasi lisää tilaa esimerkiksi varaston tai uuden pihasaunan muodossa, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Toteutamme toiveidesi sekä suunnitelmiesi mukaan lukuisia erilaisia uudisrakennuskohteita esimerkiksi pihapiiriin. Meillä on vuosien kokemus monipuolisesta uudisrakentamisesta – kauttamme saat esimerkiksi hirsirakennusten kokoamisen sekä muut ulkorakennukset olipa kyseessä sitten pihasauna tai varastotila. Kauttamme saat kätevästi myös kokonaan uuden terassin, pation tai vaikkapa roskakatoksen juuri teidän pihapiiriinne sopivaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Korjausrakentaminen

Teemme useita erilaisia korjausrakentamisen töitä ammattitaidolla sekä sisällä että ulkona! Kauttamme saat erilaiset rakennus- ja saneeraustyöt – isot ja pienet sisäremontit, ulkoremontit, kattoremontit, pellitystyöt ja metallityöt. Olipa korjausrakentamisen tarpeesi mikä tahansa, ota yhteyttä meihin, niin kartoitetaan teidän tarpeisiinne sopivin palvelu!

Sisäremontit

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sisäremontteja – isoja ja pieniä. Kylpyhuone- ja keittiö-remontit, pintakäsittelytyöt, lattia-asennukset ja laatoitukset, listojen laitot – kaikki onnistuu! Teemme myös muita rakentamiseen liittyviä töitä, kuten huonekalujen kokoamisia. Lue lisää sisäremonteista täältä.

Ulkoremontit


Hoidamme erikokoiset ulkoremontit aina laadusta tinkimättä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin! Kauttamme hoituvat esimerkiksi eri kokoisten kohteiden julkisivupaneloinnit, -maalaukset ja ikkuna- sekä oviremontit. Lue lisää ulkoremonteista täältä.

Kattoremontit ja pellitystyöt

Vuotaako katto? Kun tarvitset suojan pääsi päälle ja on aika vaihtaa uuteen kattoon tai korjata vanhaa, ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan tarpeisiinne sopiva kokonaisuus yhdessä. Olemme alan asiantuntija ja kauttamme onnistuvat erilaiset kattoremontit, kuten pelti- ja huopakatot. Lisäksi JS Saneeraus ja Peltipalvelu hoitaa kaikenlaiset pellitystyöt ammattitaidolla – kattojen pellitystöiden, savupiippujen ja piipunhattujen lisäksi meiltä onnistuu myös julkisivupellitykset sekä ovi- ja ikkunapellit. Lue lisää pellityksistä täältä ja kysy rohkeasti tarjousta!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968