Kun kotisi kaipaa uudistamista, käänny rohkeasti ammattilaistemme puoleen! Palveluvalikoimaamme kuuluu laajasti erilaiset sisäremontit, joten olipa tarpeenasi tehdä pientä pintaremonttia tai laittaa paikkoja enemmänkin uusiksi, on JS Saneeraus ja Peltipalvelu oikea kumppani kotisi remontoimiseen. Toimimme aina laadusta tinkimättä ja toteutamme uniikkeja ratkaisuja juuri sinun kotisi tarpeisiin!

Tarjoamme muun muassa seuraavia sisäremontteja:


-Kylpyhuone- tai saunaremontit
-Kokonaisvaltaiset sisäremontit
-Lattia-asennukset, kuten laminaatti tai parketti
-Laatoitukset eri tiloihin
-Maalaus ja tapetointi
-Paneloinnit toiveidesi mukaan
-Listoitukset

Palveluidemme joukosta löydät niin isommat kokonaisuudet, kuten kylpyhuoneremontit tai kattavat sisäremontit, mutta kauttamme onnistuvat myös pienemmät yksittäiset työt kuten lattioiden asennukset, eri pintojen maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit tai vaikkapa listoitukset.

Kokonaisvaltaiset sisäremontit

Joskus vanha alkaa kyllästyttää tai paikat alkavat repsottaa niin, että asialle on pakko tehdä jotakin. Silloin voi olla tarvetta laajemmalle sisäremontille, jossa laitetaan esimerkiksi keittiö uusiksi tai muokataan kotia nykyisiin tarpeisiin paremmin vastaavaksi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, toteutamme ammattitaitoisesti isommatkin kokonaisuudet, jotka tuovat kotiisi aivan uuden ilmeen. Teemme remontit alusta loppuun huolella ja aina asiakkaidemme toiveiden mukaan!

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Onko lauteiden tai kiukaan uusiminen pyörinyt päässä jo pidempään, tai pitäisikö kylpyhuoneen laatat päivittää vastaamaan nykyaikaa? JS Saneeraus ja Peltipalvelu toteuttaa kosteiden tilojen sisäremontit, kuten kylpyhuone- ja saunaremontit vuosien vankan kokemuksen turvin. Olemme käytettävissäsi remontin suunnittelusta lähtien aina remontin valmistumiseen saakka. Ota rohkeasti yhteyttä ja kutsu meidät tarjouskäynnille!

Lattia-asennukset ja laatoitukset

Lattia on yksi kovimmalla kulutuksella olevimmista kodin pinnoista ja siitä syystä se tulee myös aika-ajoin uusia. Laadukas ja oikein asennettu lattia kestää kyllä monesti vuosikymmentenkin ajan, mutta joskus aika ajaa lattiankin ohi, eikä se välttämättä vastaa enää nykypäivää tai omaa sisustusmakua. Hoidamme puolestasi erilaisten lattiamateriaalien asennukset – kauttamme onnistuvat niin laatoitukset kuin parketin tai laminaatinkin uusiminen!

Pientä pintaremonttia

Kaipaako kotisi pientä kasvojen kohotusta? Maalilla, tapetilla tai vaikkapa joidenkin tilojen paneloinnilla saadaan aikaan usein isompi muutos kuin arvataankaan! Pienet sisäremontit ovat oiva tapa tuoda vaihtelua kodin ilmeeseen tai siistiä jo kuluneita pintoja. Kauttamme saat maalaukset, tapetoinnit sekä muut pintaremontit ammattitaidolla! Hoidamme mielellämme myös muut pienet pintatyöt, kuten seinien paikkaukset ja listoitukset.
Olipa remonttitarpeesi millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Kirvesmies -palveluna

Kirvesmiestyöt ovat yksi maailman tärkeimmistä ammateista. Kirvesmiehet rakentavat taloja, toimistorakennuksia ja muita rakenteita. Kirvesmies on henkilö, joka leikkaa, muotoilee ja kokoaa puuta ja muita materiaaleja luodakseen esimerkiksi huonekaluja, ovia ja ikkunoita.

Kirvesmies on ammattitaitoinen ammatti, jota on harjoitettu vuosisatojen ajan. Se on ammatti, joka vaatii paljon koulutusta ja kokemusta. Kirvesmiehiä on monenlaisia, aina rakennusalalla työskentelevistä hienoja huonekaluja valmistaviin puuseppiin.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

044 241 1968